0
Antal huse
0
Km til Svendborg
0
min. i bil til Svendborg

Lakkendrup består af ca 35 huse, afhængig af hvor langt ude vi tæller. Byen oplever en jævn tilflytning, også af børnefamilier. I Lakkendrup har bylauget den vigtige opgave at styrke sammenholdet i landsbyen. Bylauget, som fungerer som en forening, har ca 80% medlemsopbakning og næsten fulde huse til fællesspisning, den årlige sommerfest, bowlingturnering, fastelavn, og julefrokost. Alle arrangementer er for både børn og voksne.

Ét er de arrangementer, som Bylauget står for. Noget andet er de spontane hyggestunder, som opstår, fordi én får en god ide her og nu om gå om på boldpladsen, tænde op i grillen eller bålfadet, knappe en øl op og sætte sig og vende verdenssituationen, mens børnene leger.

Legepladsen, festpladsen, bålpladsen, eller hvad de nu vælger at kalde det, er et stykke jord, som er privatejet af en landmand, som gerne stiller det til rådighed for byens borgere. Her har også været afholdt markeder, og her kan man udfordre hinanden i fodbold, selvom banen ikke lever helt op til international standard. Det er her man opbygger det sammenhold og danner det netværk, som gør at byen drager omsorg for hinanden og hinandens dyr. Man hjælper, hvor man kan med stort og småt, låner ting til hinanden, og træder til når det kniber.

Lakkendrup ligner en landsby, der har fundet opskriften på det gode og givende fællesskab, som danner et solidt og trygt netværk under borgerne og skaber større livskvalitet for den enkelte.

Lakkendrup byder bl.a. på

Foreninger og institutioner  i Lakkendrup
Erhverv i Lakkendrup

Natur og kultur i Lakkendrup
Faciliteter i Lakkendrup

Øvrige

Psst… Mangler der nogen eller noget på listen? Eller har du opdaget at der er et link der ikke virker? Så kontakt venligst Navn Navnesen på e-mail adresse email@email.dk